deSpre noi...

Misiunea noastra

Misiunea V8VISUALS este simplă: găsirea echilibrului și armoniei între estetică și funcțiune, calitate și preț, între dorință și nevoie reală.

Oriunde, fara limite

Pentru noi, distanța nu reprezintă un impediment. Designul și arhitectura vorbesc limbajul bunului gust, oriunde în lume.

În Iași sau la București, în Romania sau în străinătate, direct sau online, proiectele se abordează la fel, se parcurg aceiași pași, ajungând împreună la rezultatul dorit.

Totul a inceput din pasiune...

V8Visuals a luat nastere din nevoia umana de a vizualiza intr-un context real diverse idei de amenajari interioare. Utilizand cele mai avansate software-uri, putem sa va oferim o reprezentare realista a interiorului/exteriorului viitoarei dumneavoastre locuinte.

Cand proiectam o locuinta, trebuie sa reflectam personalitatea celui care o va locui, pentru ca personalitatea lui este cea care va umple spatiul. Ne decoram casele si casele ne contureaza pe noi. 


Scopul nostru

Design și arhitectură, de interior sau de exterior, pentru spații rezidențiale și comerciale, apartamente mici sau proprietăți generoase.
Fiecare proiect ne consolidează misiunea - găsirea echilibrului și armoniei între estetică și funcțiune, calitate și preț, între dorință și nevoie reală.